- پیاز و سیر ‏ترکیبات فعال گوگردی مانند آلیل‌ پروپیل دی ‌سولفید موجود در پیاز و اکسیدآلیل دی‌ سولفید موجود در سیر نقش اصلی را در کاهش قندخون دارند . متخصصین طب سنتی : بیماران دیابتی بهتر است در برنامه غذایی خود مصرف سیر و پیاز را بیشتر کنند چون این سبزیها به دلیل ترکیبات گوگردی قندخون را کم می‌کنند . پیاز قند خون را کاهش می‌دهد، برای این منظور آن را خام مصرف کنید، زیرا خوردن یک پیاز متوسط در روز قند خون افرادی را که به دیابت مبتلا هستند، پایین می‌آورد و پیاز منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود برای شما خدایی که به من می خندد پاورپوینت های دانش آموزی و دانشجویی بازسازی ساختمان و ساخت ویلا در شمال عمو علیرضا همه چیز | از همه جا | درباره همه چیز! تولید و پخش رابیتس صنایع فولادی لایسنس نود 32 ، آپدیت نود 32 ، پسورد نود 32 omenont پایگاه خبری تحلیلی دیدبان غرب